Regler for deling / kopiering

Deler du vores regneark, vil vi også have lidt af kagen

Betingelser for brug af vores regneark gider vi egentlig ikke, vi vil nemlig rigtig gerne have at du bruger dem så meget du orker.
MEN.... vi gider heller ikke at andre tager æren for vores arbejde, derfor minder vi om at det er god skik at henvise til kilden hvis man "låner noget".
Det desværre vist sig nødvendigt at sætte et par regler op og høfligt henvise til ophavsretsloven.

Husk at alle vores produkter er gratis og den eneste "betaling" vi kræver, er omtale, henvisninger og links.
Vi lever af reklamer som gør det muligt at drive virksomheden uden udgifter, derfor er besøgende på hjemmesiden et must for os.

Fordelen for disse lidt firkantede regler er, at brugerne altid kan finde tilbage til kilden og dermed få opdateringer hvis der skulle komme nye funktioner eller der mod forventning skulle være fejl i vores regneark.

 

Overordnet regelsæt for videredistribution af materiale fra Excel-regneark.dk

Vi skelner mellem deling og udgivelse af vores produkter i uredigeret og redigeret form.

Deling af links til vores sider
Alle kan frit dele links til vores sider og produkter. Vi opfordrer til at henvisninger og links til vores sider deles vidt og bredt, både via sociale medier og af andre kanaler.

Udgivelse i uredigeret form
Hvis du kopierer, udgiver og dermed deler vores produkter på din eller andres hjemmesider, skal du placere en synlig aktiv henvisning til https://www.excel-regneark.dk på den hjemmeside som indeholder kopien af produktet.

Udgivelse i redigeret form
Vil du udgive et af vores produkter i redigeret form, skal du placere en synlig aktiv henvisning til https://www.excel-regneark.dk på den hjemmeside som indeholder produktet samt en note om at inspirationen er hentet fra os.
Hvis du ønsker at påføre dit eget navn, logo, firmanavn eller lignende, finder vi en løsning på det. Kontakt os på info@excel-regneark.dk for yderligere info.

Finder vi vores produkter udgivet eller kopieret, redigeret eller ej, som ikke overholder dette regelsæt eller redigeret uden vores samtykke, vil det munde ud i en faktura jf. ophavsretsloven

Tusind tak fordi du deler - så andre også kan finde os yessmiley