Regler for deling / kopiering

Deler du vores regneark, så husk at det stadig er vores

 

Vi skelner mellem deling og udgivelse af vores produkter i original og redigeret form.

Deling af links til vores sider
Alle kan frit dele links til vores sider og produkter. Vi opfordrer til at henvisninger og links til vores sider deles vidt og bredt, både via sociale medier og af andre kanaler.

Udgivelse i original form
Hvis du kopierer, udgiver og dermed deler vores produkter i original form på din eller andres hjemmesider, skal du placere et synligt aktivt link til siden på excel-regneark.dk som indeholder originalen af produktet. Henviser du til os, vil vi også henvise til dig.

Udgivelse i redigeret form
Vil du udgive et af vores produkter i redigeret form, skal du placere et synligt aktivt link til siden på excel-regneark.dk som indeholder produktet samt en note om at inspirationen er hentet fra os.
Hvis du ønsker at påføre dit eget navn, logo, firmanavn eller lignende, finder vi en løsning på det. Kontakt os på info@excel-regneark.dk for priser på vores produkter.

Finder vi vores produkter udgivet eller kopieret, redigeret eller ej, som ikke overholder dette regelsæt eller redigeret uden vores samtykke, vil det munde ud i en faktura jf. ophavsretsloven

Tusind tak fordi du deler - så andre også kan finde os yessmiley

Maintenance